Aşağıdaki Hatalar Oluştu:
Warning [2] Use of undefined constant SAPI_NAME - assumed 'SAPI_NAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 3379 - File: inc/functions.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 3379 errorHandler->error
/showthread.php 116 build_archive_link
Warning [2] Use of undefined constant IN_ARCHIVE - assumed 'IN_ARCHIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 3322 - File: inc/functions.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 3322 errorHandler->error
/inc/functions.php 3315 build_forum_breadcrumb
/showthread.php 195 build_forum_breadcrumb
Warning [2] Use of undefined constant IN_ARCHIVE - assumed 'IN_ARCHIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 3322 - File: inc/functions.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 3322 errorHandler->error
/showthread.php 195 build_forum_breadcrumb
Warning [2] preg_match(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 357 - File: inc/class_parser.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/class_parser.php 357 preg_match
/inc/class_parser.php 153 postParser->parse_mycode
/inc/functions_post.php 571 postParser->parse_message
/showthread.php 968 build_postbit
Warning [2] preg_match(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 364 - File: inc/class_parser.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/class_parser.php 364 preg_match
/inc/class_parser.php 153 postParser->parse_mycode
/inc/functions_post.php 571 postParser->parse_message
/showthread.php 968 build_postbit



   
Ana Sayfa Portal Gelişmiş Arama Üye Listesi Takvim Yardım Belgeleri
Tarih: 29.03.2024, Saat: 07:33 Hoşgeldin, Ziyaretçi: (Giriş YapÜye Ol)
Hızlı Arama:
Yeni Yorum Gönder 
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adli fotoğrafçılık
09.09.2016, 20:43
Yorum: #1
Adli fotoğrafçılık
Adli Fotoğraf - Adli teknoloji bölümlerinden biridir onun fotoğrafik temelinde geliştirilen bilimsel ilkeler bir dizi ve yakalama ve araştırma için kullanılan yöntemler ve araçlar adli tesisler.
Resim çekme başka öncülük etmelidir uygun olarak gerçekleştirilen adli olanak yerleştirmeyi kapsayan bir metod ve Bilimsel tavsiye. Böyle baskılı optimal kabul fotoğraf görüntüleri Adli tesis ve renkler.
Sistem adli fotoğrafçılık iki bölümden oluşur: operasyonel ve Araştırma, türevlenebilir uygulama. Araçlar ve yöntemler ilk çevre görüntülemek için adli uygulamasında kullanılan hangi soruşturmaları yürüten ve kanıt üretti suç örgütü kaydı, izleme suçlular, çalıntı ürün ve diğer alanlarda.
Çalışma fotoğraf uzmanı kullanılan adli tıp uzmanı teslim yakalayarak için faaliyetler ve araştırma tesisleri. Fotografik yollarla incelenmesi ve yöntemler hasta tanımlanmış ve adli görünmez belirtileri ortaya koymaktadır nesneler, buz oluşumu, renk ve parlaklık farklılıkları mekanizması. Fotografik analiz yöntemleri de araştırma amaçlı kullanılmaktadır fotoğraf ve fotoğraf ekipmanları, fotoğraf malzemeleri ve kimyasal maddelerin foto uzmanlık.
sebepler nedeniyle konunun önemi Fotoğraf sık yanı sıra, ön soruşturma sırasında kullanılan Ayrıca önemli bir delil kaynağı olarak hizmet verebilir.
çalışmanın amacı, kapsamlı bir çalışma bölümü Adli teknoloji -. Adli fotoğraf
Bu çalışmanın amacı, soruna neden, ve onlar şunlardır:
1. nbsp; Sistemi analiz adli fotoğrafçılık;
2. nbsp; Ana yöntemlerini tanımlamak baskılı çekim;
3. nbsp; Temel kuralları belirleme Sonuçların sunumu, bazı fotoğraf kullanımı soruşturma faaliyetleri.
dersin amacı sosyal çalışmak ilişkiler öncesi üretim sürecinde olduklarını Soruşturma.
sosyal ilişkiler işin konusu ile belirli bir araştırmacı işlemlerden üretiminde katlanır fotoğraf kullanarak.
çalışmanın metodolojisi vardır: bilişsel, sistematik ve tarihsel yöntem.
çalışmanın yapısı nedeniyle amaç ve hedefleri. iş bir giriş oluşur, ana kısmı (Üç bölüm), sonuçlar, düzenleyici ve bilimsel kaynaklardan listesi edebiyat. Giriş çalışmanın önemi ise, tanımlanmış amaç ve hedefleri, teorik çalışmalar ve düzenleyici çerçeve ve diğerleri. Ana bölüm dizi memnun amaç daha görevleri veriyor kurs. Sonuçlarına ilişkin gözlemlere Sonuç Araştırma.

1. Konsept ve adli fotoğrafçılık sistemi
Gibi -
Fotoğraf (.,; Işık boyama quot c fotoğraf-ışık ve Grapho tam anlamıyla anlamına quot yazma) Görsel-şekilli sabitleme malzeme nesnelerin anlamına gelen borçlu Fransız Zh.R. gelişi Niepce ve L.ZH.M. Görüntüyü alan 1839 yılında bir gümüş tabak ilk görüntüsü (ışık deseni) alınan Daguerre, gümüş kaplama sodyum klorür çözeltisi içine sabitleyerek ve İngiliz G.Tolbotu, pozitif-negatif elde fotoğraf için bir yöntem önermiştir Onları çoğaltmak için izin. Quot fizibilite temellerini attı; ışık yazma .
gelişimi fotoğrafçılık 1841 Fransa'da, daha sonra Belçika, İsviçre'de, ilk girişimi kullanmak için o kadar hızlı oldu ceza yargılamasının sorunların çözümünde. Bu konuda büyük atılımlar vardı Ünlü Fransız kriminoloji A. Bertillon elde sunmak için Kayıt suçlular ve öneriler için fotoğrafın satın alma yöntemi çekim sahnesi uygulanması. Yakında fotoğraf keşfinden sonra, Fransa'da, Daha sonra Belçika, İsviçre'de, bunu kullanmak için ilk girişimler Kayıt ve suçların soruşturma. Bu, çelik yapmak için özel yöntemler ve fotoğraf teknikleri gelişmiş, yanı sıra özel fotoğraf ekipmanları. Olsa 19. yüzyılın sonuna kadar bu konuda önemli ilerlemeler. yapılan Fransız kriminoloji Alphonse Bertillon. O birkaç dizayn edinim çekim için kamera türleri ve geliştirilen kurallar (öneriler) ve olay yerinde çekim.
Başlarken bir araştırma aracı olarak fotoğraflar ve özellikle belgelerde başlatılmıştır Rusya. Bunun için çok kredi haklı seçkin yerli aittir Eugene F. Bura kriminalist. 1892 yılında, kendi pahasına oldu Petersburg ilçesinde adli fotoğraf laboratuvarı oluşturuldu Daha sonra (1893) devlet haline kortu, ve sonra, 1912 Hesap bilimsel ve adli inceleme dönüştürülmüştür. Çağdaş aksine G. Brüt ve arkadaşları (Avusturya), bir fotoğrafın kullanılmasını tavsiye sadece durumda , adli uygulama quot, EF Bura Kanıta dayalı öneriler geliştirilmesi ihtiyacını savundu bağlama ve benzeri yasa. Mahkumiyetinin araştırma aracı olarak da çok iyi verilmedi imkanları göre kişisel deneyim. İşte bir öğretici bir örnektir. Rus ve Fransız bir yüzyıldan daha fazla Bilimler Akademisi başarısız harfleri metinlerde 14 soluk belirlemeye çalıştı. Tam Ham derinin ve Moskova topraklarında kazılar sırasında ortaya Kremlin. EF Bura giderek artan metodunu uygulayarak Hareketsiz görüntü kontrastı, bu görevi verdi. Bunun için o ödüle layık görüldü Değerine eşit, Rus Bilimler Akademisi, ve onun yöntemi olarak quot değerlendirildi . mikroskop
sonuçları onların anketler, araştırmalar, deneyler EF Belgeler, üretimi ve kullanımı quot Adli muayene;, Bura quot 1903 yılında yayınlanan, nerede Fiziksel kanıt sunulan fotoğraf araştırma yöntemleri.
Rusya'da 19. yüzyılın sonlarında fotoğraf başarılı kullanımı ilk vakaların birine sahiptir suçluları aranan ( Yasal Gazete 1896). Yaroslavl itibaren hapis mahkum iki kaçtı. Olası yerinde polis (Volokolamsk ilçesi, Moskova vilayet) kalmak, araştırma-gönderildi Kaçakların fotoğraflarla gereksinimi. Yakında, onlar tespit ve tutuklandı.
İlk kez Fotoğraf yargı sistemi gibi bilimsel yöntemler geliştirdi suçları çözmek için kullanılan fotografik araştırma ve Mahkeme delil malzemesi quot görsel temsili; tanıtıldı monografi (1926) önde gelen Rus adli SM Potapov.
Şu anda, fotografik süreçlere dayalı yöntemler önemli bir rol oynamak kriminoloji ve adli. Çıktıkları gerçekleştirmek için kullanılan Çalışmada araştırmacı, operasyonel arama faaliyetleri trasological nesneler, balistik, el yazısı inceleme, teknik uzmanlık ve diğer belgeler. Ne zaman gerçek ile ilgili kanıt fotoğraf teknikleri objektif kaydetmek için değil, sadece izin adli bilgilerle ilgili olarak önemli, ama onlar kendileri...

müzik dinlemek için:http://ses.alimallah.com
diğer siteler:
http://sites.alimallah.com
islami makaleler:
http://blog.alimallah.com
kullanıcının tüm mesajlarını bul
Alıntı ile Cevapla
Yeni Yorum Gönder 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  adli psikoloji nedir admin 0 967 21.12.2016 22:40
Son Yorum: admin
  ölü lekeleri adli tıp açısından yararı nedir? admin 0 926 29.10.2016 13:01
Son Yorum: admin
  adli tıp 5. ihtisas kurulunun araştırma alanı admin 0 817 29.10.2016 12:40
Son Yorum: admin
  adli tıp 6. ihtisas kurulunun araştırma alanı admin 0 883 29.10.2016 12:40
Son Yorum: admin
  mumyalaşmanın adli tıp açısından önemi nedir? admin 0 776 28.10.2016 19:11
Son Yorum: admin

Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Sitemizde bulunan materyallerin 'Allah' (C.C), rızası için çoğaltılmasında herhangi bir sakınca yoktur.
Ayrıca sitede bulunan konularda, yorum yapan şahısların, yapmış oldukları yorumlar sadece şahsi bir yorum olduğu bilinmelidir.